Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

Neváhaj a „Ovládni svoj hlas“

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ovládni svoj hlas a nauč sa prezentovať. Zvládni výzvu a vystúp na pódium. Začni rozprávať a nemaj strach pred publikom. 

Poznáte ten pocit, keď máte pred očami desiatok ľudí vystúpiť na pódium a začať rozprávať? Obávate sa, že to nezvládnete a pocítite nespokojnosť vy aj poslucháči?

Postavte sa pred publikum bez obáv

 

Vedieť vystupovať na verejnosti je veľmi dôležité. Zvyšujeme našu schopnosť presvedčiť a zaujať publikum, čo môže byť rozhodujúce v pracovnom aj osobnom živote. Efektívna prezentácia nám umožňuje jasne a zrozumiteľne vyjadriť svoje myšlienky a nápady, zvyšuje našu dôveryhodnosť a autoritu. Navyše, sebavedomé vystupovanie pred ľuďmi, posilňuje naše komunikačné schopnosti a pomáha prekonávať strach z verejného prejavu.

Naučte sa vystupovať na verejnosti a prijmite pozvanie na workshop OVLÁDNI SVOJ HLAS, ktorý Akčné ženy ponúkajú vôbec po prvýkrát.

 

Praktický workshop Ovládni svoj hlas je zameraný na rozvoj prezentačných zručností, ktoré sú kľúčové pre úspešné a sebavedomé vystupovanie.

 

Cena: 69.00€

Kedy: 20.6. 2024 od 16.30 h do 19.30 h

Počet: max kapacita 30 ľudí

Kde: RESCO NET Mlynské nivy 5, Bratislava

Workshop určený pre: všetkých, ktorí musia prezentovať pred boardom, kolegami alebo médiami, rozprávať na mikrofón alebo majú len jednoducho strach z akejkoľvek prezentácie

Koučingom a lekciami budú sprevádzať: Simona Horváth Socratousová (trénerka prezentačných zručností) a Jakub Vajda (herec, režisér, hlasový kouč RDS art group)

Prednášajúci spíkri

 

Simona Horváth (Socratousová) je konzultantkou a lektorkou. Založila spoločnosť elevatin – HR & Trainings Studio, ktorá od roku 2017 pomáha firmám rozvíjať ich ľudí nastavením online aj offline vzdelávania a tréningami v oblasti komunikácie. Svoju cestu vo svete HR začala pred viac ako 10 rokmi. Skúsenosti využila na projektoch pre desiatky firiem z oblastí IT, FMCG, gaming, Big 4 v konzultingu, UX design a startupové SaaS spoločnosti. Rozvoj ľudí je jej vášeň, preto od januára 2021 pomáha tiež podnikateľom a odborníkom, ktorí odovzdávajú svoje skúsenosti a vedomosti ďalej a postavia sa pred skupiny, prezentujú pútavo, autenticky a sebavedomo. Svojím praktickým prístupom zabezpečuje, aby jej klienti dokázali presvedčivo zdieľať svoju jedinečnú expertízu, čím budujú svoju osobnú značku a získavajú nových klientov.

Jakub Vajda je učiteľ, režisér, herec, hudobník, hlasový kouč, ale aj manažér. Ako režisér vie, že z hercov dostane najlepší výkon, keď sú uvoľnení, a tomu prispôsobuje svoje hodiny herectva. Herectvu sa venuje už 13 rokov a za ten čas sa objavil v rôznych skvelých projektoch. Najradšej spomína na projekt Shakespeare-Prokofiev Rómeo a Júlia, ktorý slúžil ako výchovno-vzdelávací program a mal veľký úspech na západnom Slovensku. Zahral si aj v divadle Arteatro, kde odohral tituly ako Holokaust či Mastný hrniec. Na Malej scéne to boli Strašidlá, aj muzikál Malý princ. V divadle L+S hral v hre Polepetko. Venuje sa tiež dabingu a nahrávaniu rozhlasových hier. Zároveň je autorom projektu Maturita v divadle, v ktorom režíruje aj hrá. Najradšej je však učiteľom. Učí na gymnáziu predmety Umenie a kultúra, Literárno-dramatickú výchovu a Hudobnú výchovu. Mimo gymnázia vyučuje hru na hudobné nástroje a hudobnú teóriu.

 

Zdroj foto: Akčné ženy, titulná foto: Pexels_Pixabay

Autorka článku: Veronika Samborská

Aktuality

Súvisiace články

Patria ženy do nohavíc?

Asi čudná otázka, však? Pretože v dnešnej dobe je priam neuveriteľné, že kedysi ženy nemali takmer žiadne privilégiá a už