Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

Plzeňský Prazdroj Slovensko, a.s.
SPONZOR

Plzeňský Prazdroj Slovensko je dnes jedným z najmodernejších a najväčších výrobcov a predajcov piva na Slovensku a v strednej Európe. Ako jednotka na slovenskom pivovarníckom trhu prinášajú od roku 1967 skvelé produkty oceňované doma aj v zahraničí. 

Do ich pivnej rodiny patria okrem slovenských značiek Šariš a Smädný mních aj ďalšie skvelé značky, počínajúc vlajkovou loďou varenou výhradne v Plzni – Pilsner Urquell, cez Gambrinus, Radegast, Veľkopopovický Kozel, až po pivo Peroni a nealkoholické pivo Birell, ktoré dopĺňajú aj jeho ochutené varianty. Ďalším alkoholickým nápojom Plzeňského Prazdroja je Captain Jack. Zárukou kvality ich produktov sú okrem poctivého výberu surovín aj rokmi preverená receptúra a tradičné umenie ich sládkov.  

V ich spoločnosti sa snažia vytvárať kultúru vzájomného rešpektu, dôvery a empatie, pretože téma diverzity a inklúzie je pre nich, ako signatára Charty diverzity, veľmi dôležitá. Dbajú na duševné zdravie a pohodu ich zamestnancov a vyváženie pracovného a súkromného života, lebo vedia, že za úspechom firmy stoja spokojní ľudia. Okrem transparentného odmeňovania podporujú rodičov a dávajú im možnosť práce na skrátený úväzok. 

V Prazdroji spájajú ľudí a vytvárajú partnerstvá a pritom myslia na to, aké má ich podnikanie dopady na planétu a spoločnosť. Suroviny kupujú len od farmárov s udržateľným spôsobom pestovania, zameriavajú sa na čo najnižšiu spotrebu vody, smerujú k úplnej cirkularite obalov a plnej uhlíkovej neutralite pivovarov. V roku 2023 v Pivovare Šariš dosiahli nulové skládkovanie. Komunity podporujú prostredníctvom Fondu Plzeňského Prazdroja a dobrovoľníckymi aktivitami nielen počas iniciatívy Naše mesto. Dbajú na zodpovednú konzumáciu alkoholu a sú zakladateľom iniciatívy „Rešpektuj 18“. 

Ďalší partneri