Philip Morris Slovakia s.r.o
TITULÁRNY PARTNER

Philip Morris Slovakia s.r.o. je spoločnosťou v rámci skupiny Philip Morris International Inc (PMI) 

Od roku 1996 sú lídrom na slovenskom trhu v predaji a distribúcii tabakových výrobkov. V PMI sa snažia nachádzať inovatívne riešenia, neostávajú len pri status quo. Momentálne sa venujú najmä technologickému vývoju a vedeckému výskumu menej škodlivých alternatív ku klasickým cigaretám. Ich cieľom je budúcnosť bez dymu, v ktorej by cigarety boli nahradené bezdymovými výrobkami, a to v prospech dospelých fajčiarov.

Spoločnosť Philip Morris ako prvá firma na Slovensku získala prestížnu certifikáciu platovej rovnosti EQUAL-SALARY, ktorá kladie dôraz na rovnaké odmeňovanie žien a mužov. Certifikáciu udeľuje švajčiarska Nadácia EQUAL-SALARY v spolupráci so Ženevskou univerzitou a poradenskou spoločnosťou PwC ako nezávislé potvrdenie rovnosti odmeňovania a rovnocenných príležitostí mužov a žien na rovnakých pracovných pozíciách. Philip Morris je jednoznačne trendsetter v oblasti rovnosti odmeňovania. Rovnako dôležité sú pre Philip Morris ukazovatele ako kariérne príležitosti, prístup k vzdelávaniu, práca s rodičmi na materskej a rodičovskej dovolenke.  

Spoločnosť Philip Morris Slovakia s.r.o. získala v roku 2023 už deviaty rok po sebe aj prestížny medzinárodný certifikát Top Employer Slovakia. 

Philip Morris na Slovensku zamestnáva takmer dve stovky zamestnancov. Ako silne vzťahová organizácia kladie dôraz na spokojnosť a angažovanosť svojich zamestnancov. V roku 2022 presťahovala sídlo svojej spoločnosti do nových priestorov GBC5 na Galvaniho ulici v Bratislave. V roku 2023 získala od poroty súťaže Office roka Špeciálnu cenu „Good Office“. V rámci prieskumov angažovanosti zamestnancov si držíme vysoké EmployeeNPS skóre ako aj InclusionNPS. 

Ďalší partneri